Mi az
iParking?

Felgyorsult világunkban szabadidőnk megőrzése és hasznos eltöltése egyre értékesebbé válik. A mindennapok során számos olyan időpazarló tevékenységet kell végeznünk, melyeket hatékonyabban megszervezve több időnk juthatna más, számunkra fontosabb elfoglaltságokra is. Vásárlásaink és ügyeink intézésének legfontosabb színterévé mára a bevásárlóközpontok váltak, ám az üzletházak megközelítése, a szabad parkolóhelyek keresése vagy az üzletsorok utcáin való tájékozódás mind időigényes, frusztráló feladatok.

A hagyományos navigációs rendszerek jelentősen megkönnyítik a kültéri tájékozódást, ez a támogatás azonban a bevásárlóközpontokban és mélygarázsokban megszűnik. Legtöbbször a bonyolult, többszintes parkolóházakban csak helyismeretünkre és szerencsés esetben a parkolóhelyek foglaltságjelző fényeire támaszkodhatunk, az üzlettérben pedig legfeljebb a néhány ponton elhelyezett információs táblák segítik a tájékozódást.

Az iParking rendszer

Az iParking rendszer olyan innovatív navigációs és parkolást segítő szolgáltatásokat nyújt, melyek kényelmesebbé teszik a vásárlás teljes folyamatát. Segít a bevásárlóközpontok, üzletek kiválasztásában és felkeresésében, majd a számunkra legmegfelelőbb szabad parkolóhely megtalálásában. A parkolóházakban és üzletterekben történő navigálás mellett egyszerűsíti a vásárlással kapcsolatos információk megszerzését is.

Az iParking szolgáltatás

Az iParking szolgáltatás folyamatos és teljes körű navigációt biztosít a felhasználók számára:

kültéren és
beltérben,
autós, és gyalogos
közlekedés esetén,
a mélygarázsban, és
az üzlettérben egyaránt

A megoldás a navigáció mellett számos olyan funkciót tartalmaz, mely kényelmesebbé és hatékonyabbá teheti ügyeink intézését.

Kezeli a parkolási adatokat, nyilvántartja a belépés óta eltelt időt, a kedvezményes órákat és a fizetendő parkolódíjat is. Az alkalmazásban hozzáférhető az iParking rendszerhez csatlakozott bevásárlóközpontok valamennyi üzletének leírása, azok elérhetősége és nyitvatartási ideje. Lehetőség nyílik kedvenc helyeink mentésére és az üzlettel kapcsolatos akciók, hírek fogadására is, például az üzlet közelébe érve.

Az iParking alkalmazás

Az iParking rendszer olyan innovatív navigációs és parkolást segítő szolgáltatásokat nyújt, melyek kényelmesebbé teszik a vásárlás teljes folyamatát. Segít a bevásárlóközpontok, üzletek kiválasztásában és felkeresésében, majd a számunkra legmegfelelőbb szabad parkolóhely megtalálásában. A parkolóházakban

és üzletterekben történő navigálás mellett egyszerűsíti a vásárlással kapcsolatos információk
megszerzését
is.